HT 103 KRESAČ VISOKIH GRANA

Kategorije proizvoda MOTORNE PILE

Pozovi za cijenu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 0130608 Kategorija: Oznaka:

Profesionalni kresač visokih grana za radove u voćarstvu i njegu stabala. Lagani, kompaktni prijenos s neispadajućom maticom na poklopcu lančanika, optimirana snaga rezanja s lancem pile 1/4″ PM3, motor 4 MIX® s jednostavnim sustavom za pokretanje. Visoka razina ergonomije i čvrstoća vođenja zbog četverokutne teleskopske drške sa smanjenom težinom, ukupne duljine.

 

Specifikacija

Obujam (cm3): 31,4
Snaga kW / KS: 1,05/1,4
Težina kg: 7,2
Duljina vodilice cm 30
Razina zvučnog tlaka dB (A) 89
Razina zvučne snage dB (A) 106
Vrijednost vibracija lijevo m / s 2 3,6
Vrijednost vibracija na desnoj m / s 2 4,3
STIHL lanac Oilomatic (korak): 1/4 ” P
Ukupna dužina (cm): 270-390
CO2

836 g/kWh

 
 

Posebne značajke

 • Zatezač bočnog lanca.jpg
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile. • STIHL 4-MIX motor
  STIHL 4-MIX®-Motor

  Kombinacija prednosti 2-udarnog i 4-taktnog motora. Potrebno je manje goriva-ulja, ugodan zvuk.Izvrsna vučna snaga i visoki broj okretaja. (Slično kao ilustracija)

 • Automatska dekompresija
  Automatska dekompresija

  Dekompresijki sustav produljuje vrijeme otvorenosti ventila u fazi pokretanja motora. To smanjuje opterećenje na užetu za pokretanje.

 • Zvučno apsorbirajući sustav.jpg
  Antivibracijski sustav

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama. 
  Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sustavom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • Remen za nošenje.jpg
  Sustav remenog ovjesa

  STIHL Sustav remenog ovjesa olakšava dulja razdoblja neprekidnog rada, i nude punu slobodu kretanja prilikom korištenja uređaja. STIHL sustav ovjesa uobličen je sukladno potrebama koje nameće svaki pojedini uređaj. Posavjetujte se sa svojim STIHL trgovcem o optimalnoj metodi ovjesa vašeg uređaja.

 • teleskopska vratila.jpg
  Teleskopska pogonska osovina

  Teleskopske pogonske osovine mogu se razvući od 2,70m do 3,90m, čime omogućavaju odsijecanje grana i do na 5 m visine.  • multi-funkcionalna ručka.jpg
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunskcijsku ručku. Rad sa strojem jednostavan je i siguran – ruka ostaje na ručki.

 • Dodatna pumpa za gorivo
  Dodatna pumpa za gorivo

  Dodatna pumpa za gorivo koje je integrirana u fergazeru. Prije pokretanja motora tiskate tu pumpicu da dovedete benzin u fergazer. I nakon duljeg prestanka rada, motor se neće dugo paliti.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

 

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda MOTORNE PILE

Kategorije proizvoda MOTORNE PILE