Stojimo Vam na usluzi

DOLENAC PROMET D.O.O.

1. travnja 1996. godine u Petrinji poduzeće Dolenac promet d.o.o.počelo je sa radom trgovine maloprodaje i veleprodaje željeznarije, boja i lakova, sanitarije, alata i materijala za obnovu kuća i opremanje kućanstva. U poslovanju smo uz stručnost djelatnika i poslovnih suradnika proširili i prostor te asortiman robe. Specijalizirana smo trgovina Stihl, Husqvarna i Cub Cadet proizvoda.

VIZIJA
Naša vizija je da dajemo maksimalan doprinos unapređenju sektora u kojem radimo, odnosno dobrobiti cjelokupnog današnjeg društva. Stvaramo značajnu tvrtku koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Cilj nam je stvoriti tvrtku koja će u isto vrijeme biti inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštivanje čovjeka. Dugoročna vizija nam je postati lider u regiji i stvaranje dodatne vrijednosti.

MISIJA
Ulažemo sva znanja, iskustvo i trud kako bismo zadovoljili cjelokupne potrebe korisnike servisa i kupce. Taj cilj ostvarujemo nudeći širok asortiman uvijek raspoloživih proizvoda svim kupcima. Pri tome posebnu pažnju pridajemo stalnom pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo našim cijenjenim kupcima.


VRIJEDNOST
  • Dugoročno zadovoljstvo kupaca
  • Jamstvo kvalitete proizvoda
  • Širok asortiman proizvoda
  • Stručnost zaposlenika
  • Integritet i poštenje

Stojimo Vam na usluziMarin Dolenac
Martina Dolenac Tomić
voditelj prodaje

"Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa."

serviser

"Individualan pristupu svakom klijentu i nalaženje najadekvatnijih rješenja prilagođenim njegovim mogućnostima i željama."