COMMEL UTIČN.8-STR.S ZAŠT.OD P

Kategorije proizvoda ELEKTROMATERIJAL
ŽELJEZNARIJA elektromaterijal KABELI

Zaštita od prenapona – štiti prikljucene uredaje od prenapona uzrokovanog udarom groma u elektricnu mrežu.Zaštita od preopterecenja (termoprekidac) – prekida strujni krug u slucaju pregrijavanja uticnice uzrokovanog prikljucivanjem aparata ukupne snage vece od 3500 W.Kada obicna prenosiva uticnica ne zadovoljava Vaše sigurnosne standarde i želite dodatno zaštititi svoje elektricne uredaje preporucujemo upotrebu prenosivih uticnica s prenaponskom zaštitom. Mislite li da je pametno kupiti TV, PC ili neki drugi skupi aparat, a ne kupiti prenaponsku zaštitu za mali djelic vrijednosti tih aparata? Odluka je na Vama ali svaki put za grmljavinskog nevremena razmišljati cete o mogucoj šteti od udara groma u Vašu elektricnu mrežu. Prenaponska zaštita ima funkciju preuzeti energiju udara groma i prekinuti strujni krug prema Vašim elektricnim aparatima.

Na zalihi

SKU: 0213027 Kategorija: Oznake: ,

Zaštita od prenapona – štiti prikljucene uredaje od prenapona uzrokovanog udarom groma u elektricnu mrežu.

Zaštita od preopterecenja (termoprekidac) – prekida strujni krug u slucaju pregrijavanja uticnice uzrokovanog prikljucivanjem aparata ukupne snage vece od 3500 W.

Kada obicna prenosiva uticnica ne zadovoljava Vaše sigurnosne standarde i želite dodatno zaštititi svoje elektricne uredaje preporucujemo upotrebu prenosivih uticnica s prenaponskom zaštitom. Mislite li da je pametno kupiti TV, PC ili neki drugi skupi aparat, a ne kupiti prenaponsku zaštitu za mali djelic vrijednosti tih aparata? Odluka je na Vama ali svaki put za grmljavinskog nevremena razmišljati cete o mogucoj šteti od udara groma u Vašu elektricnu mrežu. Prenaponska zaštita ima funkciju preuzeti energiju udara groma i prekinuti strujni krug prema Vašim elektricnim aparatima.

 

Boja

bijela

Broj uticnica

8

Dužina kabela

3 m

Max opterecenje

16 A / 3500 W

Nazivni napon

250 V~

Presjek kabela

3G1,5

Tip kabela

H05VV-F

Transportno pakiranje

6 kom

Uticnice

8 x 230 V ~ / 16 A

 

https://b2b.commel.hr/assets/SlikeCommelWS/DoC’_380-107.pdf

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda ELEKTROMATERIJAL
ŽELJEZNARIJA elektromaterijal KABELI

Dodatne informacije

Kategorije proizvoda ELEKTROMATERIJAL
ŽELJEZNARIJA elektromaterijal KABELI