KGA 770 BEZ AKUMULATORA I PUNJ

Kategorije proizvoda UREĐAJI ZA ČIŠĆENJE

Visokokvalitetni akumulatorski čistač rotacionim četkama za čišćenje površina do 2000 kvadratnih metara. Pomoću sustava četki i valjaka pokretanih elektromotorom izdiže i čisti nečistoću, a istovremeno pokretan istim pogonom. Četke se uvijek okreću istom brzinom, čak i dok uređaj stoji. Visoka učinkovitost čišćenja čak i u kutovima i teško dostupnim mjestima. Uređaj funkcionira i bez akumulatora, kada mu je za pogon sustava četki potrebna snaga guranja od strane poslužioca. Sustav četki STIHL Multiclean PLUS sastoji se od dvije tanjuraste rotacione četke i rotacionog horizontalnog valjka. Zapremnina spremnika za otpad 50 litara. Idealan za korištenje u zatvorenim prostorima kao što su garaže ili skladišta, kao i za velike površine na otvorenom. Preporučeni akumulator AP 80.

SKU: 0013164 Kategorija: Oznaka:

Visokokvalitetni akumulatorski čistač rotacionim četkama za čišćenje površina do 2000 kvadratnih metara. Pomoću sustava četki i valjaka pokretanih elektromotorom izdiže i čisti nečistoću, a istovremeno  pokretan istim pogonom. Četke se uvijek okreću istom brzinom, čak i dok uređaj stoji. Visoka učinkovitost čišćenja čak i u kutovima i teško dostupnim mjestima. Uređaj funkcionira i bez akumulatora, kada mu je za pogon sustava četki potrebna snaga guranja od strane poslužioca. Sustav četki STIHL Multiclean PLUS sastoji se od dvije tanjuraste rotacione četke  i rotacionog horizontalnog valjka. Zapremnina spremnika za otpad 50 litara. Idealan za korištenje u zatvorenim prostorima kao što su garaže ili skladišta, kao i za velike površine na otvorenom. Preporučeni akumulator AP 80.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Kataloški broj: 4860 011 4703

Specifikacija

Razina zvučnog tlaka dB(A) 64
Radna površina m2 2000
Trajanje baterije s AP 115 min 105
Težina bez akumulatora 16
Širina metenja cm 77
Trajanje baterije s AP 160 min 160
Preporučeni akumulator AP 115
Trajanje baterije s AP 120 min 120
Razina zvučne snage dB(A) 80
Trajanje baterije s AP 180 min 180
Brzina metenja m2/h 3250
Vrsta akumulatora Litij-ion
Zapremnina spremnika za otpad l 50
Trajanje baterije s AP 80 min 90

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Posebne značajke

 • Robusne četke
  Robusne četke

  Četke od polijamidaotpornog na habanje iznimno dugog radnog vijeka. Zahvaljujući posebnom rasporedu vlati četke tijesno prijanjaju uz podlogu, čime jamče kvalitetno uklanjanje čak i vlažnog smeća. Proizvođač nudi 4 godine garancije na habanje četki.

 • STIHL MultiClean PLUS
  STIHL MultiClean PLUS

  Sustav okretnih četki brine se da nečistoća svake vrste bude učinkovito pometena. Dvije četke tanjurastog oblika sprovode nečistoću u spremnik smješten u stražnjem dijelu uređaja. Dodatni vodoravno postavljeni okretni valjak služi da bude pometena i najfinija prašina. Sustav četki uobličen je tako da je mogućnost zaglavljivanja nečistoće između četki minimalna. Tanjurasti oblik sa strane postavljenih četki omogućava metenje i do tik uz prepreke i zidove.

 • Ergonomska ručka
  Ergonomska ručka za guranje

  Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki čistače okretnim četkama iznimno je lako gurati i njima upravljati. Podešavanje visine ručke s obzirom na visinu korisnika lako je i jednostavno, kao i njihovo uklanjanje s ciljem jednostavnijeg transporta.

 • Prigon četki
  Prigon četki

  Pomoću direktnog prijenosa snage s pogonskih kotača na prigon četki postiže se bolji radni učinak nego kod uređaja gdje je taj prijenos izveden pomoću pogonskog remena, a usto je uređaj lakše pokretati. Sustav četki okreće se u smjeru ispravnom za čišćenje čak i za vožnje unatrag. Prigon četki zaštićen je od onečišćenja odgovarajućim zaštitnim kapama.

 • Potisni element
  Potisni element četki

  Potisni element služi za pritiskanje vanjskog ruba četki tijesno uz podlogu, čime se povećava učinkovitost metenja.

 • Brtva okretnog valjka
  Brtva okretnog valjka

  Brtva okretnog valjka zadržava uskovitlanu prašinu u prostoru za metenje i u suradnji s pročistačem sprječava da sitna prašina dospijeva natrag u okoliš.

 • Pročistač zraka
  Pročistač zraka

  Pročistač zraka uklanja finu nečistoću iz zraka koji cirkulira uređajem. Sastoji se iz dvije komponente različite propusnosti i materijala za optimalan učinak pročišćavanja. Obje komponente pročistača moguće je jednostavno skinuti radi pranja ili čišćenja.

 • spremnik za nečistoću
  Spremnik za nečistoću

  Spremnik za nečistoću velike zapremnine zahvaljujući velikom volumenu i geometriji otvora. Spremnik se čvrsto ovješava o uređaj pomoću sustava za zaključavanje integriranog u ručku za skidanje spremnika. Ručka za skidanje spremnika tako je pozicionirana da prilikom prenošenja spremnika nije moguće ispadanje nečistoće.

 • centralno podešavanje visine metenja
  Centralno podešavanje visine metenja

  Pomoću jedne okretne ručke lako se podešava visina metenja čime se uređaj jednostavno i brzo prilagođava različitim vrstama nečistoće ili podlogama koje metemo. Pažljivim podešavanjem visine također produljujemo radni vijek sustava četki.

 • Litij ionski akumulator
  Litij ionski akumulator

  Kvalitetni STIHL Litij-ionski akumulatori dostupni su i kompatibilni sa svim STIHL/VIKING akumulatorskim uređajima. Radni vijek akumulatora je više stotina punjenja. Konstantna snaga tijekom rada, radne mogućnosti ravnopravno usporedive s motornim uređajima.

 • Standardni punjač AL 100
  Punjač

  U ponudi su 3 izvedbe punjača: standardni punjač AL 100, brzi punjač AL 300 i najučinkovitiji AL 500. 

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

 

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda UREĐAJI ZA ČIŠĆENJE

Kategorije proizvoda UREĐAJI ZA ČIŠĆENJE