MOTORNI PUHAĆ BR 500

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI

Leđno nosivi motorni puhač s 4-MIX ® motorom te s ugrađenim prigušivačem posebno je uobličen za korištenje i na mjestima osjetljivim na buku. Gumirana 2-komponentna drška, STIHL sustav protiv vibracija, široke, ergonomski oblikovane naramenice. Ručica gasa trajno podesivog intenziteta puhanja radi uštede snage pri dugotrajnom korištenju.

SKU: 0350001 Kategorija: Oznaka:

Leđno nosivi motorni puhač s 4-MIX ® motorom te s ugrađenim prigušivačem posebno je uobličen za korištenje i na mjestima osjetljivim na buku. Gumirana 2-komponentna drška, STIHL sustav protiv vibracija, široke, ergonomski oblikovane naramenice. Ručica gasa trajno podesivog intenziteta puhanja radi uštede snage pri dugotrajnom korištenju.

 

Specifikacija

Zapremina cm 3 64.8
Težina kg 1) 10.1
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 90
Razina zvučne snage dB (A) 2) 100
Vrijednost vibracija na desnoj m / s 2 3) 1.4
Vrijednost vibracija na lijevoj m / s 2 3) 1.6
Brzina strujanja zraka m / s 4) 81
Protok zraka m3 / h 4) 810
Max protok zraka m3 / h 5) 1380
 
 

Posebne značajke

 • STIHL 4-MIX®-Motor
  STIHL 4-MIX®-Motor

  Kombinira prednosti 2-taktnog i 4-taktnog motora. Manje ispušnih plinova, nije potreban servis ulja i prihvatljive je zvučne slike. Velikog okretnog momenta i visoke učinkovitosti.

 • Sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Snažne vibracije na prihvatnim točkama motornih uređaja mogu pri dugotrajnom korištenju dovesti do oštećenja periferne cirkulacije i živčanog sustava ruku i šaka. Iz tog razloga tvrtka STIHL razvila je poseban sustav protiv vibracija. Taj sustav omogućava da se znatno smanje vibracije stvorene radom pogonskog uređaja, te kretanjem i korištenjem reznih alata.

 • Prigušivač
  Prigušivač

  BR 500 s integriranim prigušivačem namijenjen je primjeni u područjima osjetljivim na buku. Smanjenje buke opazive ljudskom uhu u odnosu na prethodni model iznosi i do 59% (prema EN-ISO22868). Unatoč relativno niskoj emisiji buke BR 500 je snažan, pouzdan pomagač s visokom snagom puhanja.

 • Multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunkcionalnu ručku. Posluživanje uređaja time je znatno lakše i sigurnije.

 • Ergonomski oblikovane naramenice
  Udobni sustav leđnog ovjesa

  Sustav leđnog ovjesa nudi mogućnost podešavanja visine i nagiba ovjesnog okvira. Leđne obloge ovjesnog okvira omogućavaju strujanje zraka i rad bez zamaranja i pri duljem korištenju.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI