RMI 632,0 PC iMOW

Kategorije proizvoda AKU PROGRAM
STIHL aku program KOSILICE

Robotska kosilica STIHL iMow RMI 632 je praktičan i samostalan uređaj, u slučaju da želite košnju velikog travnjaka prepustiti nekome drugome. Ovaj uređaj pogonjen je robusnim i trajnim Litij – Ionskim akumulatorom, opremljen je izdržljivim kosištem širine košnje od 28 cm, a što ju čini sposobnom za redovitu košnju površine do 3.000 m2 . Sustav za košnju pretvara otkos u fine čestice, koje ostavljene na tlu vraćaju zemlji važne mineralne tvari i vlagu. Visinu košnje moguće je podesiti na 15 nivoa. Za postizanje ravnomjernosti košnje bez obzira na konfiguraciju terena brine se sklop Adaptive Slope Speed. Kosilica RMI 632 savladava uspone i do 45 %. Pri kontaktu s preprekom na površini košnje dolazi do pomaka zaštitnog pokrova opremljenog senzorima, što šalej signal upravljačkom sklopu kosilice da potraži drugu putanju uređaja. Za prijenos obavijesti o stanju i radu uređaja brine se odvojivi LCD zaslon, koji je dio upravljačke konzole. Tim putem moguće je saznati više o stanju uređaja, ili prepraviti spremljeni plan košnje. za instalaciju uređaja nužan je Instalacijski Kit. STIHL iMow robotska kosilica utjelovljuje sve pretpostavljene sigurnosne standarde, svojstvene svim uređajima naše proizvodnje. Usto, imajmo na umu kako vrijedi slijedeće: ovaj uređaj nije igračka. Tijekom njegovog rada na plohama koje se kose ne smije biti djece, životinja ili promatrača. ostale potrebne obavijesti o korištenju uređaja naći ćete u Uputstvu za uporabu.

SKU: 0303138 Kategorija: Oznake: ,

Robotska kosilica STIHL iMow RMI 632 je praktičan i samostalan uređaj, u slučaju da želite košnju velikog travnjaka prepustiti nekome drugome. Ovaj uređaj pogonjen je robusnim i trajnim Litij – Ionskim akumulatorom, opremljen je izdržljivim kosištem širine košnje od 28 cm, a što ju čini sposobnom za redovitu košnju površine do 3.000 m2 . Sustav za košnju pretvara otkos u fine čestice, koje ostavljene na tlu vraćaju zemlji važne mineralne tvari i vlagu. Visinu košnje moguće je podesiti na 15 nivoa. Za postizanje ravnomjernosti košnje bez obzira na konfiguraciju terena brine se sklop Adaptive Slope Speed. Kosilica RMI 632 savladava uspone i do 45 %. Pri kontaktu s preprekom na površini košnje dolazi do pomaka zaštitnog pokrova opremljenog senzorima, što šalej signal upravljačkom sklopu kosilice da potraži drugu putanju uređaja. Za prijenos obavijesti o stanju i radu uređaja brine se odvojivi LCD zaslon, koji je dio  upravljačke konzole. Tim putem moguće je saznati više o stanju uređaja, ili prepraviti spremljeni plan košnje. za instalaciju uređaja nužan je Instalacijski Kit. STIHL iMow robotska kosilica utjelovljuje sve pretpostavljene sigurnosne standarde, svojstvene svim uređajima naše proizvodnje. Usto, imajmo na umu kako vrijedi slijedeće: ovaj uređaj nije igračka. Tijekom njegovog rada na plohama koje se kose ne smije biti djece, životinja ili promatrača. ostale potrebne obavijesti o korištenju uređaja naći ćete u Uputstvu za uporabu.

Specifikacija

Optimalna površina travnjaka do 6.000 m2
Maksimalni nagib terena 45 %
Širina košnje 28 cm
Visina košnje 20-60 mm
Vrijeme košnje (O tjedno) 35 h
Nazivna snaga 120W
Broj okretaja radnog alata 3.150 U/min
Vrsta akumulatora Litij-ionski
Težina uređaja 14 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWA 59 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA 48 dB(A)
Nesigurnost KpA 3 dB(A)
 

Posebne značajke

 • Bewegliche Haube
  Pomični gornji pokrov

  Pomični gornji pokrov sa senzorima štiti STIHL iMow robotsku kosilicu od vremenskih utjecaja i prepreka. Pri kontaktu s preprekom tijekom košnje, senzori ugrađeni u pomični pokrov detektiraju kontakt s preprekom i iniciraju mehanizam promjene smjera kosilice. 

 • Mulchmähwerk
  Kosište s funkcijom mljevenja otkosa (malčiranje)

  Stabilni nož za sjeckanje otkosa u STIHL robotskoj kosilici zaslužan je za precizno pošišan travnjak i pri bržem rastu trave na travnjaku. Smjer okretanja noža mijenja se pri svakom slijedećem pokretanju kosilice, što rezultira ravnomjernim trošenjem oštrica noža s obje strane. Noževi su u kosištu istodobno opremljeni sustavom za čišćenje, a zamjena noža može se obaviti brzo i bez potrebe za dodatnim alatom. 

 • Herausnehmbare Steuerkonsole
  Odvojiva upravljačka konzola

  Odvojiva upravljačka konzola s integriranim visokokontrastnim zaslonom služi za jednostavno upravljanje, ručno usmjeravanje, te prikupljanje svih informacija o uređaju. Zaslon visoke osvijetljenosti omogućava upravljanje i u uvjetima snažnog sunčevog svjetla. Konzola je praktično smještena u kućište kosilice i moguće ju je izvaditi iz ležišta za komforno upravljanje uređajem.

 • Adaptive Slope Speed
  Adaptive Slope Speed (Prilagodljiva brzina na kosinama)

  Uz pomoć ove funkcije STIHL robotska kosilica neprestano analizira nagib terena uz pomoć ugrađenog senzora, i prilagođava stupanj zakretnog momenta koji se prenosi na pogonske kotače.

 • Dynamischer Mähplan
  Dinamični plan košnje

  Kroz kreiranje interaktivnog dnevnog plana košnje STIHL iMow robotske kosilice same stvaraju vremenski period u danu tijekom kojeg mogu nesmetano kositi travnjak. Kosilica samostalno određuje vrijeme i trajanje košnje, kako bi rezultat bio optimalan.U slučaju da je izvršavanje ovog plana narušeno kišom, uređaj samostalno rekalkulira dostupne radne sate i preraspoređuje rad na preostalo vireje u ostatku tjedna. Plan je moguće pregledati i korigirati pomoću konzole za daljinsko upravljanje uređajem. 

 • Lichtstarkes LCD-Display
  LCD zaslon visoke osvijetljenosti info panela

  Konzola za upravljanje iMow kosilicom integrirana je u kućište uređaja i pruža potrebne informacije putem velikog i preglednog LCD displeja. Ovim putem su sve funkcije, podešenja i planske aktivnoti uređaja vidljive i dostupne korisniku na korekcije. Zaslon je posebno uobličen kako bi mogao i za sunčanih i svijetlih dana kvalitetno pružati sliku s obavijestima nužnim za upravljanje uređajem. 

 • Rundum geschützt
  Sa svih strana zaštićena

  STIHL iMow robotska kosilica zaštićena je sa svih strana velikom grupom senzora. Pirmjerice, bude li uređaj podignut s tla tijekom košnje rad se automatski zaustavlja. Usto, moguće je kosilicu zaštititi PIN kodom protiv neželjenog i neovlaštenog stavljanja u pogon. 

 • Lieferumfang
  Sadržaj isporuke uz uređaj

  U kompletu se isporučuje slijedeća oprema: kosilica, stanica za punjenje, četiri klina koji olakšavanju pričvršćivanje stanice za tlo, te mjerka za pravilno pozicioniranje graničnog ožičenja. Također, za pravilno postavljanje granične insalacije uz stroj se dobiva i instalacijski kit (pribor). 

 • Dockingstation
  Stanica za punjenje

  Stanica za punjenje isporučuje se sa STIHL iMow robotskom kosilicom. Ona je dio konfiguracije uređaja i zadaća joj je punjenje akumulatorske baterije integrirane u uređaju. Istodobno, ova stanica znači izlaznu točku pri svakom kretanju kosilice na posao. Automatski signal kojeg koslica zaprima od sustava, dopire od stanice za punjenje preko ograničavajuće žice rasprostrte po rubovima košenog travnjaka, i služi za orijentaciju uređaju tijekom planiranja radnog režima, a i tijekom samog rada. U slučaju loših vremenskih uvjeta, koslilica šalje odgovarajući signal i vraća se u stanicu za punjenje kako bi napunila svoj akumulator. U okviru svojeg inteligentnog sustava punenja kosilica može samostalno odlučiti da li joj je potrebno ekspresno punjenje radi kompletiranja planom predodređenih zadaća, ili je moguće ambulantno nadopuniti kosilicu kako bi ispunila predodređene zadaće, ili je pak moguće dozvoliti novi termin punjenja akumulatora, s cijljem ispunjenja normalne grupe zadaća. Stanica za punjenje može se također iznimno plasirati izvan ploha predviđenih za košnju. 

 • Versetztes Heimfahren
  Izmješteno mjesto stanice za punjenje

  Kao serijski ugrađenu značajku ova robotska kosilica nudi opciju pozicioniranja stanice za punjenje izvan površine košnje, s time da je stanica za punjenje povezana s površinom koja se kosi pomoću ožičenja kojim se ograničava područje košnje. Po svršetku košnje kosilica koristi produžetak instalacije i biva navedena u stanicu za punjenje izvan područja rada. 

 • Antrieb iMow Mähroboter
  Antrieb iMow Mähroboter

  Robotske kosilice STIHL iMow pokretane su pogonskim uređajem, koji odolijeva i brežuljkastom i neravnom terenu, zadržavajući pritom visoku kvalitetu i ujednačenost košnje. Modeli linije RMI 6 mogu savladati uspone i do 45 %.

 • Räder mit Traktionsprofil
  Pogonski kotači s protukliznim profilom

  Pogonski kotači iMow robotskih kosilica zaduženi su za miran i precizan hod ovih uređaja, a osobito po neravnom terenu, s mogućnošću savladavanja uspona i do 35%, te i kroz gustu travu. Profil na kotačima tako je uobličen da nudi mogućnost samočišćenja. 

 

Pribor

 • Kit S
  Kit S

  Instalacijski Kit prikladan je za instalaciju na manjim prostorima za košnju. Neophodan je za uspješno ograničavanje područja za košnju. Sastoji se od 150 m granične žice (2,3 mm promjer), 150 klinova za fiksiranje i tri stezaljke za povezivanje kabla.

  Proizvod

  Cijena
  • Kit S675,00 kn*
 • kit l
  Kit L

  S instalacijskim Kitom L ograničava se područje za košnju iMow kosilicom za veće površine. Kit L sastoji se od granične žice (2,3 mm promjera), 375 klinova za fiksiranje i sedam stezaljki za povezivanje kabla. 

  Proizvod

  Cijena
  • Kit L1700,00 kn*
 • Fiksirne igle AFN 075
  Klinovi za fiksiranje AFN 075

  Klinovi za fiksiranje granične žice dio su osnovne opreme uz iMow robotske kosilice. Namjena im je pričvršćivanje granične žice za tlo s ciljem ograničavanja područja rada robotskoj kosilici. Jedan paket sastoji se od 75 klinova.

  Proizvod

  Cijena
  • Klinovi za fiksiranje AFN 07590,00 kn*
 • Granična žica ARB 151
  Granična žica ARB 151

  Granična žica služi za ograničavanje područja košnje za robotske kosilice iMow. ARB 151 sadrži kotur s 150 metara granične žice promjera 2,3 mm.

  Proizvod

  Cijena
  • Granična žica ARB 151425,00 kn*
 • Granična žica ARB 501
  Granična žica ARB 501

  Granična žica služi za ograničavanje područja košnje za robotske kosilice iMow. ARB 501 sadrži kotur s 500 metara granične žice promjera 3,4 mm.

  Proizvod

  Cijena
  • Granična žica ARB 5011750,00 kn*
 • ADV 010 Žičani spojnici
  ADV 010 Žičani spojnici

  Žičani spojnici dostupni su kao osnovna oprema iMow robotskih kosilica. Služe za međusobno spajanje više segmenata granične žice. Pakiranje sadrži 10 spojnika.

  Proizvod

  Cijena
  • ADV 010 Žičani spojnici100,00 kn*
 • avs 100
  AVS 100 Prednji kotači

  Čvrsti prednji kotači omogućavaju STIHL iMow robotskoj kosilici sigurno kretanje čak i po neravnom terenu. Služe za pravilnu raspodjelu težine što olakšava kretanje uređaja i uzduž nagiba. 

  Proizvod

  Cijena
  • AVS 100 Prednji kotači450,00 kn*
 • AIP 602 Krov za zaštitu
  AIP 602 Krov za zaštitu

  Ovaj krov dobrodošao je dodatak za stanicu za punjenje. On štiti uređaj tijekom mirovanja i punjenja od onečišćenja, kiše i snažnog sunčevog svjetla. 

  Proizvod

  Cijena
  • AIP 602 Krov za zaštitu1250,00 kn*
 • ADO 601 Stanica za punjenje
  ADO 601 Stanica za punjenje

  Stanica za punjenje za STIHL iMow robotsku kosilicu linije RMI 6. Ovdje se kosilica parkira i puni tijekom sati van uporabe. Stanica za punjenje može se postaviti unutar, ali i izvan površine koju kosi.

  Proizvod

  Cijena
  • ADO 601 Stanica za punjenje3125,00 kn*
 • ART 240 Trakcijski kotači
  ART 240 Pogonski kotači

  Pogonski kotači posebno su uobličeni da omoguće STIHL iMow robotskoj kosilici nesmetano kretanje i po neravnom terenu. 

  Proizvod

  Cijena
  • ART 240 Pogonski kotači300,00 kn*
 • ALM 030 Nož
  ALM 030 Nož

  Dulji nož za iMow kosilicu nudi širinu košnje od 30 cm, moguća ugradnja u sve kosilice linije RMI 6.

  Proizvod

  Cijena
  • ALM 030 Nož293,75 kn*

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda AKU PROGRAM
STIHL aku program KOSILICE

Dodatne informacije

Kategorije proizvoda AKU PROGRAM
STIHL aku program KOSILICE