Akcija!

SEB APARAT ZA MJEV.MESA NE1058

Kategorije proizvoda KUHINJA

Min. cijena zadnjih 30 dana: 85.00 

Kapacitet mljevenja mesa: 1,7kg/min2 rešetke (54 mm promjera); za krupnije i sitnije mljevenje (4,7-7,5 mm)Samooštreći nožNastavak za kobasiceSpremnik priključnog vodaFunkcija povratnog hodaBlokirani motor 1.400 W

Na zalihi

SKU: 0213430 Kategorija: Oznaka:

Kapacitet mljevenja mesa: 1,7kg/min
2 rešetke (54 mm promjera); za krupnije i sitnije mljevenje (4,7-7,5 mm)
Samooštreći nož
Nastavak za kobasice
Spremnik priključnog voda
Funkcija povratnog hoda
Blokirani motor 1.400 W

Jamstvo: 2 godine

 


2 REŠETKE slika

2 REŠETKE

Uz Tefal stroj za mljevenje mesa dolaze I dvije inox rešetke za sitnije ili krupnije mljevenje mesa i ostalih namirnica.Uz stroj za mljevenje mesa dolaze I dvije inox rešetke za sitnije ili krupnije mljevenje mesa i ostalih namirnica. Uz 1400 W do 1.7 kilograma mesa u minuti. Promjer rešetke je 54 milimetara a debljina rešetke je 3 milimetara. Dvije rešetke od inoxa za dvije vrste mljevenja ovisno o receptu, sitnije za osjetljivije recepte ili krupnije za mesoljupce. Rešetke perite ručno ili u perilici posuđa, jednostavne su za uporabu i još jednostavnije za izmjenu. Sami napravite meso za hamburgere, ćevape, mesne okruglice ili ćufte, baš onako kako volite i sa omjerima vrsta mesa prema vlastitim željama i ukusu.

NASTAVAK ZA KOBASICE slika

NASTAVAK ZA KOBASICE


Pripremite omiljenu smjesu, stavite nastavak i uživajte u domaćim kobasicama po vlastitoj recepturi u Tefal stroj za mljevenje mesa.Praktični nastavak za izradu domaćih kobasica svih vrsta i oblika. Pripremite omiljenu smjesu, stavite nastavak i uživajte u domaćim kobasicama po vlastitoj recepturi. Dobro će doći za izradu domaćih specijaliteta na jednostavan i uredan način. Nezamijenjiv partner za pripremu svih vaših mesnih recepata. Nakon uporabe operite rešetku i nož u vodi s malo deterdženta, isperite i odmah dobro osušite. Premažite ih uljem za kuhanje kako bi ostali namašćeni. Da, ali morate se pridržavati uputa iz vašeg korisničkog priručnika da biste saznali kako ispravno rastaviti uređaj i koje dijelove smijete prati u perilici posuđa.

FUNKCIJA POVRATNOG HODA slika

FUNKCIJA POVRATNOG HODA


Uspješno melje čak i najtvrđe meso (govedina/svinjetina) sa malim šansama za začepljenjem zahvaljujući funkciji povratnog hoda.Uspješno melje čak i tvrđe meso sa malim šansama za začepljenjem zahvaljujući funkciji povratnog hoda. Funkcija omogućuje da istisnete I zadnji komadić mesa. Kompaktan i lagan za odlaganje, ovaj stroj za mljevenje mesa će postati jedan od najvažnijih saveznika kada se radi o pripremi svih mesnih recepata (od burgera do mesnih okruglica). Odlaganje je jako jednostavno jer je uređaj jako kompaktan. Nakon što završite raditi s uređajem za mljevenje mesa, umetnite nekoliko kriška kruha koje će istisnuti zaostale komade mesa. Nakon uporabe operite rešetku i nož u vodi s malo deterdženta, isperite i odmah dobro osušite.

 

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda KUHINJA

Dodatne informacije

Kategorije proizvoda KUHINJA