ŠKARE ZA ŽIVICU HS 46, 45cm

Kategorije proizvoda ŠKARE ZA ŽIVICU

Posebno lagane škare za živicu s jednom kontrolnom ručkom za lakšu proceduru pokretanja i jednostavnije korištenje. Opremljene su antivibracijskim sustavom, bez alatnim čepom spremnika i jednostrano nabrušenim noževima. Idealne za učinkovite privatne korisnike.

SKU: 0013168 Kategorija: Oznaka:

Posebno lagane škare za živicu s jednom kontrolnom ručkom za lakšu proceduru pokretanja i  jednostavnije korištenje. Opremljene su antivibracijskim sustavom, bez alatnim čepom spremnika i jednostrano nabrušenim noževima. Idealne za učinkovite privatne korisnike.

___________________________________________________________________________________________________________

Specifikacija

Zapremina cm 3 21.4
Snaga kW / KS 0,65 / 0,9
Težina kg 1) 4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 95
Razina zvučne snage dB (A) 2) 107
Razina vibracija lijevo / desno m / s 2 3) 4,5 / 4,9
Ukupna dužina cm 89
Broj udaraca 1/min 3600
Duljina rezanja cm 45
Zubaca mm 30

 

____________________________________________________________________________________________________________

 

Posebne značajke

 • STIHL 2-mix motor
  STIHL 2-MIX motor

  Ovaj STIHL 2-MIX motor posebno je razvijen za novu generaciju motornih škara za živicu, jer objedinjava niski nivo nesagorenog goriva u ispušnim plinovima i nisku masu pogonskog uređaja izvrsne moći ubrzavanja. Kod potrebe za rezanjem debljih grana živice ovom uređaju neće nedostajati snage.

 • STIHL sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Gumeni amortizeri i čelične opruge prijenos vibracija na ručke smanjuju na minimum, što omogućuje udobniji rad s manjim utroškom snage.

 • Obostrano rzanje noža
  Dvostrani noževi

  STIHL dvostrani noževi omogućavaju oblikovanje grmlja u oba pravca rada, što olakšava precizno uređivanje kuteva žive ograde.

 • Dugotrajni filter zraka
  Dugotrajni pročistač zraka

  Pruža duge intervale između čišćenja i pouzdanu zaštitu motora.

 • Obostrana oštrica
  Jednostrano brušeni noževi

  Dvostrani noževi STIHL škara za živicu jednostrano su brušeni. Posebno razvijena geometrija reznih zubaca osigurava optimalnu snagu rezanja.

 • Višenamjenska ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve radnje potrebne za pokretanje i rad uređaja svoje kontrole imaju na jednom mjestu – to je upravljačka ručka. Prekidač za gašenje doživio je svoju preinaku – po gašenju uređaja zahvaljujući integriranoj opruzi prekidač se vraća u poziciju I. Time su škare spremne za ponovno pokretanje, a mogućnost za pogrešku kod “toplog” starta je isključena.

 • Sprebnik na otvaranje bez alata
  Bezalatni zatvarač spremnika

  Patentirani zatvarač spremnika goriva. Za otvaranje spremnika nije potreban dodatni alat, a mogućnost za prolijevanje goriva svedena je na minimum.

 • Ručka
  Ovjesna ušica

  U kućištu uređaja smještena je ušica za ovjes radi sigurnog i jednostavnog vješanja stroja na zid.

 • Elektronički sustav paljenja
  Elektronički sustav paljenja

  Potpuno zatvoreni elektronički sustav paljenja osigurava pouzdano pokretanje i nesmetani rad motora. Visoki napon paljenja osigurava stabilnu iskru i dugo trajanje iskre. To dovodi do poboljšanog izgaranja goriva i niže emisije nesagorenog goriva u ispušnim plinovima.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda ŠKARE ZA ŽIVICU

Kategorije proizvoda ŠKARE ZA ŽIVICU