KH-7 SREDSTVO ZA UKLANJANJE MR

Kategorije proizvoda KUPAONA
ŽELJEZNARIJA boje i lakovi SPREJEVI

Opremljen zgodnim raspršivačem, nanesite ga izravno na mrlju. Rabite proizvod samo gdje trebate i u količini koju trebate.

Na zalihi

SKU: 0214860 Kategorija: Oznake: ,

Sredstvo za uklanjanje mrlja na odjeći

 

  • brzo i jednostavno uklanjanje čak i najtvrdokojnijih mrlja poput krvi, ulja i masnoće
  • štiti odjeću
  • učinkovito i pri nižim temperaturama pranja
  • s enzimima
  • bez izbjeljivača
KH-7 sredstvo za uklanjanje mrlja na odjeći posebno je formulirano s enzimima za brzo i jednostavno uklanjanje čak i najtvrdokojnijih mrlja poput krvi, ulja i masnoće. Štiti odjeću i dermatološki je testiran. KH-7 sredstvo za uklanjanje mrlja na odjeći učinkovito djeluje i na nižim temperaturama pranja. Ne sadrži izbjeljivač.
 

NAJVEĆA MOGUĆA UČINKOVITOST PROTIV MRLJA

Odstranjivač Mrlja KH7 odstranjivač je mrlja za pretpranje s jako kompletnom formulom za sve vrste mrlja, i posebice za mrlje na dječjoj odjeći zahvaljujući učinkovitosti enzima.

Raspršite Odstranjivač Mrlja KH7 na odjeći te lako uklonite mrlje od ulja, masnoće, krvi, čokolade, trave, jaja, umaka, sladoleda, šminke, tinte i jaja.

 


  • ZGODNO I PRAKTIČNO

    Opremljen zgodnim raspršivačem, nanesite ga izravno na mrlju. Rabite proizvod samo gdje trebate i u količini koju trebate.

 

  • 0. PROČITAJTE ETIKETU NA ODJEĆI

    Kada prvi put koristite proizvod, preporučujemo da pozorno pročitate upute na stražnjoj strani etikete i slijedite upute za pranje odjeće (pogledajte naš vodič simbola)

    • RASPRŠITE ODSTRANJIVAČ MRLJA KH-7 I OSTAVITE GA DA DJELUJE

      Nanesite ODSTRANJIVAČ MRLJA KH-7 izravno na mrlju. Ostavite da djeluje najmanje nekoliko minute, ali nemojte pustiti da se osuši, i nastavite s pranjem na uobičajeni način, ručno ili u perilici.

SAVJETI

Za bolji rezultat, nanesite proizvod i operite odjeću kad je mrlja svježa i nije oprana.

Ako je mrlja suha, prvo je namočite, nanesite proizvod i trljajte samim odjevnim predmetom. Izbjegavajte četke s tvrdim vlaknima, jer mogu oštetiti tkaninu

Kao dodatno sredstvo: Može se koristiti i kao dodatno sredstvo za pranje na način da se u doda izravno u bubanj.

MJERE OPREZA

Ne preporučuje se uporaba odstranjivača mrlja na osjetljivim tkaninama. Nemojte upotrebljavati Odstranjivač Mrlja KH7 na vuni, svili, antilopu ili lanu.

Katkad je odjeće bojana nekvalitetnim bojama, te nije preporučljivo trljati ove odjevne predmete ni koristiti aditive i sredstva za uklanjanje mrlja. Uvijek preporučujemo testiranje čvrstoće tkanine i/ili postojanosti boje, tako što se proizvod nanese na malom skrivenom dijelu površine

  • Nemojte upotrebljavati na vuni, koži i obojenim tkaninama.
  • Ne gutajte. Ako proizvod progutate, hitno zatražite savjet liječnika te pokažite etiketu ili spremnik.
 
ALKOHOLI, C12-14, ETOKSILIRANI (EO 7), BENZENSULFONSKA KISELINA, 4-C10-13-SEC-ALKIL DERIVS, 1-METOKSI-2-PROPANOL, NATRIJEV HIDROKSID, DIFENIL ETER, REAKCIJSKA SMJESA 5-KLOR-2-METIL-2H-IZOTIAZOL-3-ONA I 2-METIL-2H-IZOTIAZOL-3-ONA (3: 1) Navedeni sastojci u online trgovini mogu se razlikovati od onih na pakiranju.
 

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda KUPAONA
ŽELJEZNARIJA boje i lakovi SPREJEVI

Dodatne informacije

Kategorije proizvoda KUPAONA
ŽELJEZNARIJA boje i lakovi SPREJEVI