BG 86 MOTORNI PUHAČ

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI

Pogodan za čišćenje velikih površina od lišća i ostataka otkosa, zahvaljujući HD2 pročistaču za uporabu u vrlo prašnjavom okruženju. Okrugla mlaznica, ravna mlaznica, STIHL sustav protiv vibracija, STIHL ElastoStart. Pogonjen štedljivim 2-MIX motorom. Podesiva poluga gasa i tipka za gašenje integrirana u gumiranu upravljačku ručku.

Na zalihi

SKU: 0302494 Kategorija: Oznaka:

Pogodan za čišćenje velikih površina od lišća i ostataka otkosa, zahvaljujući HD2 pročistaču za uporabu u vrlo prašnjavom okruženju. Okrugla mlaznica, ravna mlaznica, STIHL sustav protiv vibracija, STIHL ElastoStart. Pogonjen štedljivim 2-MIX motorom. Podesiva poluga gasa i tipka za gašenje integrirana u gumiranu upravljačku ručku.

 

 

Specifikacija

Zapremina cm 3 27.2
Težina kg 1) 4.4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 92
Razina zvučne snage dB (A) 2) 104
Vrijednost vibracija m / s 2 3) 2.5
Brzina strujanja zraka m / s 4) 85
Protok zraka m3 / h 4) 610
Brzina strujanja zraka m / s 5) 69
Protok zraka m3 / h 6) 780
Max protok zraka m3 / h 7) 810

 

 

Posebne značajke

 • STIHL ElastoStart
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • STIHL Sustav protiv vibracija
  STIHL Sustav protiv vibracija

  Sustav protiv vibracija na uređajima za njegu okoliša smanjuje prijenos neželjenih vibracija uzrokovanih radom motora i vrtnjom pokretnih dijelova (turbina). Prihvatne ručke također su obložene antivibracijskom oblogom kako bi se rad učinio ugodnijim.

 • Poluga gasa s tipkom za zaustavljanje
  Podesiva poluga gasa s tipkom za zaustavljanje

  Polugu gasa moguće je postaviti u željenu poziciju i time fiksno odrediti broj okretaja, čime izostaje potreba za neprestanim držanjem poluge, a što zamara poslužioca stroja. U radnom opsegu šake nalazi se i tipka za gašenje stroja, koja se nakon pritiskanja sama vraća u poziciju I, što otklanja mogućnost neuspješnog ponovnog pokretanja (nije moguće zaliti cilindar mješavinom).

 • Posluživanje jednom rukom
  Posluživanje jednom rukom

  Sve kontrole rada motora smještene su na upravljačkoj ručki. Ergonomski uobličena ručka s komandama smještena je točno iznad težišta uređaja što olakšava upravljanje strojem i zadržava ruku sigurno na ručki. Ručka je obložena mekanom oblogom s ciljem smanjenja vibracija. Polugu gasa moguće je trajno postaviti u željeni položaj bez zamaranja prstiju. Stroj je pogodan za korištenje lijevacima i dešnjacima.

 • Pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Zaštitne naočale.jpg
  Zaštitne naočale

  Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI