MOTORNI PUHAČ BR 200 D

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI

Leđno nosivi motorni puhač s 2-MIX motorom i katalizatorom. Za čišćenje velikih površina u privatnom i komercijalnom sektoru, niskih vibracija i s olkašanim sistemom pokretanja.

SKU: 0013153 Kategorija: Oznaka:

Leđno nosivi motorni puhač s 2-MIX motorom i katalizatorom. Za čišćenje velikih površina u privatnom i komercijalnom sektoru, niskih vibracija i s olkašanim sistemom pokretanja.

 

Specifikacija

Zapremina cm 3 27.2
Težina kg 1) 5.8
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 96
Razina zvučne snage dB (A) 2) 103
Vrijednost vibracija na desnoj m / s 2 3) 3
Brzina strujanja zraka m / s 4) 59
Protok zraka m3 / h 4) 690
Max protok zraka m3 / h 5) 800

 

Posebne značajke

 • Katalizator.jpg
  Katalizator (D)

  Emisija štetnih plinova svojstvena dvotaktnim motorima može prouzročiti nadraživanje očiju i kože korisnika te zagaditi okoliš. Katalizator razvijen od tvrtke STIHL smanjuje količinu štetnih ugljikovodika u ispušnim plinovima i do za 60%.

 • Sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Snažne vibracije na prihvatnim točkama motornih uređaja mogu pri dugotrajnom korištenju dovesti do oštećenja periferne cirkulacije i živčanog sustava ruku i šaka. Iz tog razloga tvrtka STIHL razvila je poseban sustav protiv vibracija. Taj sustav omogućava da se znatno smanje vibracije stvorene radom pogonskog uređaja, te kretanjem i korištenjem reznih alata.

 • Multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunkcionalnu ručku. Posluživanje uređaja time je znatno lakše i sigurnije.

 • Ergonomski oblikovane naramenice
  Udobni sustav leđnog ovjesa

  Sustav leđnog ovjesa nudi mogućnost podešavanja visine i nagiba ovjesnog okvira. Leđne obloge ovjesnog okvira omogućavaju strujanje zraka i rad bez zamaranja i pri duljem korištenju.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

 

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI

Kategorije proizvoda PUHAČI I USISNI SJEKAČI