CUB CADET ROBOT. KOSILICA 500

Kategorije proizvoda ROBOTSKE KOSILICE

Robotska kosilica Cub Cadet Lawnkeeper 500 za potpuno automatiziranu košnju. Postavite, instalirajte i zaboravite! Senzor za kišu, automatsko punjenje, savršena košnja travnjaka, čelični nož, poseban program za rubove

SKU: 0013210 Kategorija: Oznaka:

Robotska kosilica Cub Cadet Lawnkeeper 500 za potpuno automatiziranu košnju. Postavite, instalirajte i zaboravite! Senzor za kišu, automatsko punjenje, savršena košnja travnjaka, čelični nož, poseban program za rubove

 ________________________

 

 

robotska kosilica Cub Cadet Lawnkeeper 500

 

Uključeno u paket:

  • robotska kosilica Lawnkeeper 500
  • granična žica
  • klinovi za montažu
  • stanica za punjenje/daljinski upravljač_________________________________________________________________

 

 

 

 

Izdržljivi noževi od nehrđajućeg čelika

 

Sve Lawnkeeper kosilice dolaze opremljene noževima od nehrđajućeg čelika koji će potrajati i cijelu sezonu. Snažni noževi u kombinaciji sa kontinuirano prilagođavajućom visinom košnje omogućavaju kosilici košnju visoke trave i sposobni su čak i za prvu košnju sezone. Nema potrebe za korištenjem klasične kosilice.

Košnja i malčiranje istovremeno

 

Lawnkeeper sustav malčiranja usitnjava travu u sićušne komadiće brzinom do 4.000 okretaja u minuti. To ujedno “navodnjava” travnjak jer se pokošena trava sastoji od 90% vode. Nema potrebe za kompostiranjem ili sakupljanjem ostataka košnje. Malčiranje je prirodna prihrana, ali ipak ne može osigurati sve hranjive tvari. Obratite se najbližem autoriziranom Cub Cadet partneru za posebno gnojivo za robotske kosilice.

LCD Ekran

 

Brzo i jednostavno postavljanje Intuitivan sustav izbornika na LCD ekranu pojednostavljuje unos programa košnje, dok površina za košnju može biti defnirana u samo nekoliko koraka. Jednostavno postavite graničnu žicu oko površine za košnju i učvrstite ju plastičnim klinovima uključenim u paket. Možete izuzeti prepreke poput grmova, bazena ili jezerca, dok čvrste prepreke poput drveća Lawnkeeper otkriva i izbjegava potpuno sam. 

Osjetljiv senzor za kišu

 

Kučište i noževi kosilice zahtjevaju češće čišćenje ako Lawnkeeper kosi po kiši. Kako bi to izbjegla, Lawnkeeper kosilica dolazi opremljena senzorom za kišu koji joj ne dopušta da započne košnju po kiši, ili ju zaustavlja i vraća na baznu stanicu ako ju kiša zatekne u košnji. Osjetljivost senzora za vlagu je moguće individualno podešavati koristeći izbornike.

Potpuno siguran koncept

 

Senzori i prekidači isključuju kosilicu čim je podignuta ili nagnuta. Senzori udaracareagiraju na fksne prepreke i odmah mijenjaju smjer kretanja.

Povratak slučajnim odabirom – bez tragova na travnjaku

 

Za punjenje baterije, Lawnkeeper se mora vratiti na baznu stanicu. Kod povratka, koristi graničnu žicu kao orijentir i prati je natrag do punjača, ali uvijek različitom putanjom. To znači da iza Lawnkeepera ne ostaju tragovi na Vašem travnjaku.

Precizno košenje rubova

 

U modu za porubljivanje, Lawnkeeper kosi rubove travnjaka dva puta na tjedan.Preklapajući noževi koji izlaze izvan širine kotača osiguravaju čist otkos sve dosamog ruba. Nema potrebe da gubite vrijeme na završne radove.

Više slobode zahvaljujući većoj učinkovitosti

 

Preformanse Lawnkeepera su zapanjujuće. Zahvaljujući visokoj učinkovitosti, Lawnkeeper u košnji provodi manje vremena.

Zamjena noževa je savršeno jednostavna

 

Uz pomoć posebnog alata koji se isporučuje uz svaki model, noževe zamijenite unutar nekoliko sekundi. Ako se ipak ne želite zamarati, autorizirani Cub Cadet partner će to rado učiniti umjesto vas.

 _________________________

 

 

Specifikacije

Primjena

Najveći nagib      20 / 36 %
Preporučena površina     500 m2

Košnja

Zahvat / visina košnje   20 cm / 15-60 mm
Zone košnje   1 moguće odvojene zone

Baterija

Baterija (robotska)    24V / 2 x 12Ah PbAc baterije
Vrijeme košnje s jednim punjenjem    200 min
Vrijeme punjenja/ciklusi    20 sati

Kotači

Profil    Protuklizni

Noževi

Materijal     1 x FastAttach nož od nehrđajučeg čelika
Motor noževa     1 x 150W

Značajke

Ekran      Osvijetljeni LCD
Senzor kiše      podesiv

Dimenzije

Težina       17.6 kg

Jamstvo

Jamstvo       3 godine

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda ROBOTSKE KOSILICE

Kategorije proizvoda ROBOTSKE KOSILICE