ŠKARE ZA ŽIVICU HS 82 R, 75cm

Kategorije proizvoda ŠKARE ZA ŽIVICU

SKU: 0013170 Kategorija: Oznaka:

Profesionalne škare za živicu s povratnim rezom i 2-MIX motorm

 

Profesionalan uređaj s niskom brzinom noževa za snažno rezanje. 2-Mix-Motor. STIHL antivibracijski sustav, dugotrajan sustav filtriranja zraka, dvostrano brušeni noževi u izvedbi povratnog reza, okretna višefunkcijska ručka, zavijena zaštita od presijecanja, i štitnik vodilice, tipkalo za zaustavljanje. Prijenos ovih škara posebno je uobličen kako bi se niska brzina motora od 3100 okretaja u minuti iskoristila za postizanje male brzine noževa, a time i za snažniji rez.

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Specifikacija

Zapremnina cm3 22.7
Snaga kW/KS 0.7 / 1.0
Težina kg 5.7
Razina zvučnog tlaka dB(A) 94
Razina zvučne snage dB(A) 106
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s2 2.7 / 3.0
Ukupna duljina cm 135
Broj okretaja 1/min 3200
Rezna duljina cm 75
Razmak između zubaca mm 38

 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Posebne značajke

 • STIHL 2-mix motor
  STIHL 2-MIX motor

  Ovaj STIHL 2-MIX motor posebno je razvijen za novu generaciju motornih škara za živicu, jer objedinjava niski nivo nesagorenog goriva u ispušnim plinovima i nisku masu pogonskog uređaja izvrsne moći ubrzavanja. Kod potrebe za rezanjem debljih grana živice ovom uređaju neće nedostajati snage.

 • Varijanta za obrezivanje
  Izvedba za povratni rez

  R-varijanta STIHL HS 81 i HS-86 STIHL dosljedno su dizajnirani za rezanje u natrag. Oni imaju geometriju noža s velikim razmakom zuba i velike visine noža. Prijenosni omjer osigurava visoku silu rezanja. R-varijante time nude efekt povratnog reza s velikim volumenom odsiječene zelene mase, čime postaju pogodne za brze radove.

 • Obostrano rzanje noža
  Dvostrani noževi

  STIHL dvostrani noževi omogućavaju oblikovanje grmlja u oba pravca rada, što olakšava precizno uređivanje kuteva žive ograde.

 • Rotirajuča višenamjenska ručka
  Zakretna multifunkcionalna ručka

  Višenamjensku ručku moguće je zakrenuti za 90 ° prema lijevo ili desno. Time je uređaj neovisan o smjeru rada i uvijek ergonomski pogodnog položaja za ruku. Ovo ga također čini pogodnim za korištenje ljevacima ili dešnjacima. Ručka također ima integriranu ovjesnu ušicu za sigurno i lako vješanje na zid radi skladištenja.

 • STIHL sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Gumeni amortizeri i čelične opruge prijenos vibracija na ručke smanjuju na minimum, što omogućuje udobniji rad s manjim utroškom snage.

 • Dugotrajni filter zraka
  Dugotrajni pročistač zraka

  Pruža duge intervale između čišćenja i pouzdanu zaštitu motora.

 • Dvostrano brušenje noža
  Dvostrano brušeni noževi

  STIHL škare za živicu s dvostrano brušenim noževima pružaju optimalan radni učinak bez obzira na smjer reza. Time je također olakšano rezanje u kutevima žive ograde.

 • Sprebnik na otvaranje bez alata
  Bezalatni zatvarač spremnika

  Patentirani zatvarač spremnika goriva. Za otvaranje spremnika nije potreban dodatni alat, a mogućnost za prolijevanje goriva svedena je na minimum.

 • Ručka
  Ovjesna ušica

  U kućištu uređaja smještena je ušica za ovjes radi sigurnog i jednostavnog vješanja stroja na zid.

 • Višenamjenska ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve radnje potrebne za pokretanje i rad uređaja svoje kontrole imaju na jednom mjestu – to je upravljačka ručka. Prekidač za gašenje doživio je svoju preinaku – po gašenju uređaja zahvaljujući integriranoj opruzi prekidač se vraća u poziciju I. Time su škare spremne za ponovno pokretanje, a mogućnost za pogrešku kod “toplog” starta je isključena.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

DODATNE INFORMACIJE

Kategorije proizvoda ŠKARE ZA ŽIVICU

Kategorije proizvoda ŠKARE ZA ŽIVICU